Υλικά
- 2κουτ. σούπας ντεμι κλας σκόνη PISTO
- 800ml νερό
- 2κουτ. σούπας αλέυρι
- 100ml κρασί κόκκινο
- σκόρδο
- ώριμη ντομάτα
- 1 κουτ. γλυκού γουόστερ σως
- 1 κουτ. γλυκού βαλσάμικο γλάσο
- δάφνη
- θυμάρι φρέσκο
- Κόκκους πιπεριού
- αλάτι
- πιπέρι
Μέθοδος εκτέλεσης
- Βάζουμε στο ταψί που έχουμε ψήσει το ρόστο πάνω στη φωτιά με όλα τα χόρτα που έχει μέσα.
- Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί καλά.
- Διαλύουμε τη σκόνη PISTO και το αλεύρι με το νερό και τα ρίχνουμε στο ταψί μαζί με τα αρωματικά χόρτα ( δάφνη, θυμάρι σκόρδο, κόκκοι πιπεριού) και την ώριμη ντομάτα.
- Αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα και αν χρειαστεί ξαφρίζουμε ελαφρά.
- Τέλος ρίχνουμε το γουόστερ σως και το βαλσάμικο γλάσο.
- Περνούμε από τρυπητό το μείγμα και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι.
Παράγγειλε Online
H Κ&Δ Κυπριανού σε συνεργασία με την adoor φτάνει στο σπίτι σας.
Επισκεφτείτε το adoor.com.cy και ψωνίστε από μια πλούσια γκάμα επιλεγμένων και ποιοτικών προϊόντων. Καταχωρείστε την παραγγελία σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.
Eυχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!
